Berner Temporär inBern | Wir halten Ihr Unternehmen in Bewegung!

Trust - Zyre e mirëbesimit


Detyra e jonë është të përkujdesemi për biznesin tuaj personalisht dhe individualisht gjatë nji periode afatgjatë.

..... lexoni më shumë .....

buchhaltung-leicht-gemacht-buchhaltungen-schweiz

Kontabilitet


Ne ofrojmë shërbime dhe këshillime nga lëmia e ekonomisë.

..... lexoni më shumë .....

firmengruendung-schnell-unkompliziert-buchhaltungen-schweiz

Themelim i firmave — lehtë, shpejt dhe lirë


Ne ju ofrojmë nji mundësi të lehtë dhe të levërdisshme të themeloni biznesin apo firmën tuaj, qoftë kjo GmbH apo AG.

Themelim me investim kapitali:          Themelim me ivestim të gjësendeve:
GmbH Fr. 780.—; AG Fr. 980.—           GmbH Fr. 980.—; AG Fr. 1480.—

..... lexoni më shumë .....

steuer-steuererklaerung-steuersparen-steueroptimieren-buchhaltungen-schweiz

Optimimi i tatimit don të thotë kursimi i tijë


Ne posedojmë njohuritë më aktuale mbi risitë e ligjit mbi tatimin. Me ne Ju i zvogëloni kontributet tatimore dhe njikohësisht evitoni gabimet dhe denimet që munden të pasojnë.

..... lexoni tutje .....

betriebs-versicherung-firmenversicherung-buchhaltungen-schweiz

Sigurimet e firmave

... para se Ju të ballafaqoheni me premtime të kota.


Ne ju ofrojmë këshillime të detajizuara dhe neutrale që i përgjigjen nevojave të biznesit tuaj.

..... lexoni më shumë .....

Verträge

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Gerichtsurteile

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Arztberichte

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Webseiten

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Beratung & Unterstützung

kostenlos bis zum Eintrag ins Handelsregister

Beratung, Gründungsvorbereitung und Notarvermittlung

Günstiger gibt's nicht!

GmbH-Gründung Fr. 780.—; AG-Gründung Fr. 980.—

zuzüglich die Eintragungsgebühren des Handelsregisters

Best Services by Treuhand- und Buchhaltungsdienste Bern

Suksesi i biznesit tuaj është qështja jonë parësore


Mirëbesimi i klientelës sonë paraqet thelbin kryesor të punës tonë.

Me shërbimet që ofrojmë, me kompetencat profesionale, me përvojën tonë shumëvjeçare në këtë lëmi dhe me stafin profesional ne realizojmë kërkesat tuaja në përpikëri. . . . na vizitoni . . .

Aktion bei Berner Temporär in Bern - Fr. 300.- Preisvorteil

AKTION - Befristetes Angebot

Beauftragen Sie uns als Treuhänder Ihrer Firma
— wir werden Ihnen die einmaligen Einrichtungskosten
im Wert von Fr. 300.- erlassen.

. . . besuchen Sie uns . . .

GmbH Gründung - Wir stellen Ihnen Fr. 20'000.- zur Verfügung

20'000.- zur Gründung Ihrer GmbH


Benötigen Sie Gründungskapital ?
— Vereinbaren Sie sofort einen Beratungstermin bei uns.

031 334 10 00

| DE | FR |
| home | kontakt | AGB | seitenfinder |     

Berner Temporär - Treuhanddienste

Tel. 031 334 10 00

Termin për këshillim
pa pagesë
Kërkesë për ofertë
pa obligim
Fr. 20'000.- për themelimin e firmës Tuaj
[sh.p.k. resp. GmbH resp. Sârl]

Wir stellen Sie immer in den Mittelpunkt | Berner Temporär - Bern

Zyre mirëbesimi
[Treuhanddienste resp. Fiducaire]

Treuhandbüro und Treuhanddienste in Bern | Treuhand- und VersicherungsCenter in Bern

Kontabilitet
[Buchhaltungen resp. Comptabilité]

Buchhaltungen leicht gemacht bei Berner Temporär in Bern | zentral gelegen am Bollwerk 19, 3011 Bern |  http://www.buchhaltungen-schweiz.ch/buchhaltung.php

Themelim i bizneseve
[Firmengründung resp. Création d'Entreprise]

Firmengründung und Gründerservice bei Berner Temporär in Bern

Këshillime për tatim
[Steuererklärungen resp. Déclaration d'impôts]

Steuerberatung und Steuererklärung bei Berner Temporär in Bern

Sigurime të bizneseve
[Versicherungen resp. Assurance Professionnelle]

Firmenversicherungen | Unternehmensversicherungen bei Treuhand- un Versicherungscenter